logical

Top Page  |  Lists  |  User Login

logical
  • Andrei Gheorghe, 38
  • Bucureşti, România
  • Work: Infineon Technologies
  • School: Fac. de Electronică şi Telecomunicaţii

 

Total Page Views

190,517

RECENT COMMENTS

November 25, 2022 - 20:20

Adi

Cine mai explică acum că dacă nu egalau ecuadorienii, "olandejii" conduceau in c...

posted on “dacă nu egalau englezii, danezii ar fi condus în continuare”


June 20, 2022 - 20:18

Cătălina

Nişte angajaţi ai Urban Serv sunt foarte mândri de ei şi în ziua de astăzi pentr...

posted on mud


May 24, 2022 - 14:33

logical

există şi nişte bonus pack-uri în joc, dacă faci nişte achievementuri primeşti u...

posted on mai rapid ca rapidu


May 24, 2022 - 14:31

logical

regula de cinci secunde a devenit mult mai periculoasă de când cu pandemia... nu...

posted on curcubeie pe asfalt


May 24, 2022 - 14:27

logical

şi ca fun fact, nici măcar nu este primul chirurg din echipa Rapidului... am avu...

posted on te apără de goluri şi cardiace


May 24, 2022 - 14:25

logical

eu merg aproape sigur pe varianta b. pentru că e destul de uşor să verifici că a...

posted on achtung: se fură motoare maro cu jojă neagră


May 23, 2022 - 21:17

Specter

Am văzut şi eu trailerul mai demult. Chiar mă întrebam dacă au plătit redevenţă ...

posted on mai rapid ca rapidu


May 23, 2022 - 21:12

Specter

Toate ca toate, dar eu fără cartofi prăjiţi nu-mi fac transplant!

posted on 1+1 gratuit: Organe


May 23, 2022 - 21:09

Specter

Eh, când cei mai tineri fani ai Rapidului se apropie de 40 de ani, or fi zis şi ...

posted on te apără de goluri şi cardiace


May 23, 2022 - 21:05

Specter

Sunt două variante aici: a. Ei nici nu s-au gândit dacă o să meargă maşina aia ...

posted on achtung: se fură motoare maro cu jojă neagră


May 23, 2022 - 20:54

Specter

Oare regula de cinci secunde se aplică şi la compresor?

posted on curcubeie pe asfalt


April 2, 2022 - 13:48

logical

pare că nu...

posted on de la student la senior staff engineer


April 1, 2022 - 10:30

Adi

La multi ani? Mai primeşti ceva anul ăsta?

posted on de la student la senior staff engineer


February 22, 2022 - 12:18

Specter

Măcar nu au fost 18...

posted on i-a luminat farul


February 10, 2022 - 11:54

Specter

Scrie chiar de două ori! Oare a uitat că a scris prima oară, sau chiar l-a mai c...

posted on certitudinea marilor împliniri

   "Burn Bucharest, Burn You Fucking Maniacs" [Lake Of Tears, 11 Martie 2006]

1 - 5 of 15  First | < Prev | Next > | Last     

Remodelatorul de Molecule - Archive for November, 2008Full Post View

şi alte logici

NU VOTATI
NU VOTATI

vreau sa nu se duca nimeni la vot... sa fie o prezenta record negativa...

n-ai pe cine, n-ai de ce...

prostii: "e datoria ta sa votezi... sa schimbi lucrurile..."
m. badea: "da... intre ele... m-am saturat"

Tags: none Sunday November 30, 2008 - 11:54am (EET) Permanent Link | 0 Comments
Thank an Engineer
Thank an Engineer

come on... show a little appreciation... :D

http://www.ti.com/thanks

Tags: none Friday November 28, 2008 - 19:45pm (EET) Permanent Link | 3 Comments
absolut fabulos
absolut fabulos

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marţi, să someze public Antena 3, pentru emisiunea "În gura presei", în care moderatorul Mircea Badea a folosit un "limbaj injurios", şi să transmită o scrisoare de avertizare postului Antena 1, care a difuzat în reluare aceeaşi emisiune.

CNA a analizat, în şedinţa de marţi, ediţiile din perioada 14 – 17 octombrie şi cea din 19 octombrie ale emisiunii "În gura presei", la care s-au înregistrat mai multe reclamaţii, potrivit Consiliului.

După mai multe discuţii pe marginea emisiunii, membrii CNA au decis, cu şapte voturi pentru şi unul împotrivă (Cristina Trepcea), să someze public postul Antena 3, pentru încălcarea art. 42, alin. 4 din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, potrivit căruia "(4) Realizatorii emisiunilor au obligaţia să nu permită invitaţilor să folosească un limbaj injurios sau să instige la violenţă împotriva altor persoane".

Totodată, CNA a decis să trimită o scrisoare de avertizare televiziunii Antena 1, care a difuzat în reluare ediţiile emisiunii "În gura presei", pentru care postul Antena 3 a fost somat public. Scrisoarea de avertizare a fost transmisă pentru că, în opinia membrilor Consiliului, Antena 1 a încălcat legislaţia audiovizuală privind protecţia copilului.

În plus, la propunerea lui Constantin Duţu, CNA a decis să-l invite pe Sorin Oancea, vicepreşedinte Antena 1 şi director general Antena 3, la discuţii.

În ediţia din 19 noiembrie a emisiunii "În gura presei", potrivit Departamentului monitorizare al CNA, Mircea Badea a comentat campania electorală, folosind termeni precum "porcăria asta", "prosteală naţională" şi "şmenozeală". Badea a vorbit şi despre textele scrise de Gabriel Liiceanu, făcând următorul comentariu: "Se dă cu cremă pe corp. Nu e minunat? Nu mai mâncaţi trei zile, nu? Zece zile? (...) Nu vă supăraţi, dl. Liiceanu, da’ pipi când faceţi, faceţi pipi... o dată, aveţi probleme cu prostata?".

"Problema pe care am pus-o a fost aceea a limbajului şi a modului în care domnul Badea a comentat sistemul electoral. Vrem nu vrem, avem alegeri democratice în România", a spus Ioan Onisei, membru al CNA. "Aceste emisiuni conţin o categorie de limbaj interzisă de Cod (Codul de reglementare al conţinutului audiovizual, n.r.). Nu am nimic împotriva acestei emisiuni, nu am nimic împotriva tipului acestuia de emisiuni, cunosc ce înseamnă pamflet", a spus Onisei.

"Badea poate să creadă despre sistemul ăsta că este prost. E dreptul lui să creadă asta şi să o şi comunice", a precizat Răsvan Popescu, preşedintele CNA.

"Cel puţin în privinţa comentariilor la domnul Liiceanu, mi se par nişte comentarii normale pentru o persoană care citeşte o carte de asemenea natură. Să spui tu cu ce creme te dai, pe ce parte, cu ce parfumuri te dai....", a spus Grigore Zanc.

Tot în şedinţa de marţi, CNA a analizat şi o reclamaţia la emisiunea "În gura presei" din 14 octombrie, în care Mircea Badea a citit informaţii postate de Dragoş Sebastian Bârgău pe blogul personal. Bârgau spunea pe blog că s-ar muta în Austria, întrucât acolo are voie să consume bere în timp ce se află la volan, pe blogul acestuia fiind postată şi o fotografie, care-l prezintă bând dintr-o sticlă în timp ce se află la volan, potrivit Departamentului monitorizare al CNA. În emisiune, Mircea Badea a spus despre blogger că este "cretin sinistru", "dobitoc purulent", "bou", "gibon cretinoid". Badea nu a precizat identitatea bloggerului.

În plângerea formulată către CNA, Dragoş Sebastian Bârgău, spune că: "Mircea Badea a folosit un limbaj calomnios împotriva mea pe baza unei fotografii luate de pe blogul meu personal, încălcând astfel şi drepturile de autor (care sunt specificate pe pagină (....)). Prin afirmaţiile lui Mircea Badea am fost profund jignit (în unele emisiuni chiar m-a înjurat mascat de mama), mai ales pentru că nu a citat sursa şi faptul că, în al doilea comentariu la acel articol, am specificat că în acea sticlă era apă şi nu bere".

"Omul ăsta a fost jignit, i s-a dat imaginea, dar dacă e pe blog, nu e în domeniul public?", a spus Christian Mititelu. "El se plânge, dar el însuşi şi-a pus acea poză pe blog. Ironiile lui Badea se adresează unei subcategorii", a spus Christian Mititelu.

"Poţi tu să mergi şi să bei la volan? Nu este un motiv de făcut mişto de un asemenea om?", a precizat şi Gabriel Zanc.

Pe de altă parte, Ioan Onisei a spus că, într-o singură emisiune, Micea Badea "are cel puţin de zece ori insulte la adresa acestui om".

CNA a analizat în şedinţa de marţi şi o plângere a Institutului pentru Politici Publice (IPP), cu privire la emisiunea "În gura presei" din 15 octombrie. Potrivit Institutului, Mircea Badea "supune minoritatea romă unui tratament injust prin inovarea ei în contextul afirmaţiilor despre atentatul de la 11 septembrie 2001 din Statele Unite". IPP face referire la un comentariu al lui Badea, care în respectiva emisiune, a vorbit despre Revoluţia din 1989, făcând referire şi la atentatele din 11 septembrie 2001 din SUA: "Aţi văzut atentatele de la 11 septembrie, există o carte despre atentate. Versiunea oficială, adică doi ţigani cu două catere au dat jos turnurile, care s-au dat jos pentru că s-a topit structura de metal. Deci ceva penibil. Varianta oficială e penibilă, dar există".

Astfel, IPP a cerut preşedintelui CNA să dispună "măsurile care se impun pentru a promova respectul pentru drepturile omului în emisiunile de televiziune din România".

"Termenul de ţigani e un termen mult mai larg. Este, după părerea mea, descrierea unui comportament, care nu are nicio legătură cu rasa. Dacă spui “nu te mai ţigăni pentru trei lei” (...) e un fel de a vorbi", a spus Christian Mititelu, membru al CNA.

"Nu este vorba despre romi sau ţigani, care ar fi acţionat acolo. El spune că doi ţigani s-au dus şi au tăiat acolo şi au căzut blocurile. E o expresie generică. Asta înseamnă că eu am jignit etnia romă sau romii din România?", a spus şi Grigore Zanc. El a susţinut că Mircea Badea "bagatelizează puţin treaba", arabii fiind "mai tuciurii".

Totuşi, Attila Szasz, un alt membru al Consiliului, nu a fost de acord cu Mititelu şi cu Zanc. "Nu sunt de acord. Nu mi se pare normal", a spus el. "De ce a zis doi ţigani şi nu a zis doi nemţi?", a spus, spre exemplificare, Attila Szasz.

"Este o stereotipie", a spus Gelu Trandafir, făcând referire la cuvântul "ţigan". [Mediafax]

Tags: none Thursday November 27, 2008 - 21:53pm (EET) Permanent Link | 0 Comments
i want everything
i want everything

to do list... sa downloadezi tot internetu pe hard in caz ca se desfiinteaza...

Tags: none Wednesday November 26, 2008 - 22:42pm (EET) Permanent Link | 9 Comments
layout design
layout design

zilele astea am facut ceva super interesant de care nu ma mai ocupasem deloc pana acum... layout de circuit integrat... adicatelea... ai o schema de implementat in siliciu... te apuci sa desenezi tranzistorii efectiv cum vin ei in structura de siliciu, apoi faci traseele intre ei si abracadabra... ai facut un circuit integrat (fizic)...

pare simplu zis asa... dar cand schema pe care o ai de implementat are 250 de tranzistoare si n-ai la dispozitie decat 2 nivele de metal te cam apuca plansul de nervi cand vezi ca nu mai ai pe unde sa-ti treci un fir si tre sa regandesti toata zona respectiva...

ce-am avut eu de facut era un numarator decadic, copie dupa MMC_4518 produs de Microelectronica pe vremuri... l-am facut, l-am simulat... merge perfect...

daca imi iese procesorul la nivel de schema pentru proiectu de licenta, testat si in Modelsim si direct pe FPGA, poate ca proiect de dizertatie la master ii fac layout (o sa vina cam un milion de tranzistoare) si daca ma ajuta profu coordonator (cu vreo cateva sute de mii de euro) poate il trimitem si la fabrica sa il am fizic pe chip... that would be a dream...

Tags: none Tuesday November 25, 2008 - 19:20pm (EET) Permanent Link | 4 Comments
1 - 5 of 15  First | < Prev | Next > | Last     
SEARCH
ARCHIVE

Valid HTML 4.01 Transitional